خوش آمدید♥

برای دریافت آخرین بروزرسانی‌های افزونه، استایل و ... نیازمند ثبت‌نام در انجمن می‌باشید تا با ما بروز بمانید!

ثبت نام!
  • هاست سان
  • با خرید اشتراک ویژه شما میتوانید جدیدترین آپدیت افزونه ها و قالب های زیبا و پرکاربرد زنفورو را دریافت کنید!

هر ماه یک کد تخفیف 60 درصدی محصولات فروشگاه به کاربران منتخب بخش ویژه اهدا می‌شود

• انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود میگردد.

پشتیبانی افزودن EMBED از URL در XFMG

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پشتیبانی XenForo 2.x توسط Cr0w با نام افزودن EMBED از URL در XFMG ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 552 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته پشتیبانی XenForo 2.x
نام موضوع افزودن EMBED از URL در XFMG
نویسنده موضوع Cr0w
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Cr0w
پشتیبانی XenForo 2.x
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
مدیر انجمن
XF Developer
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-15
راه‌حل‌ها
27
پسندها
194
امتیازها
43
درود راهی هست که بشه ویدئو هارو از یک ادرس برای مثال : cdn.example.com پخش کرد در media gallery زنفرو!

حل شد...

آخرین ویرایش:
راه‌حل
لطفا گزینه ورود یا ثبت‌نام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند
@Dariush چشم فرصت بشه حتما بنده در چت باکس عرض کردم وقت داشته باشم دریغ نمیکنم به خاطر خدمت خیلی از کارام عقب افتاده و رها شده هستن شانس بد ما پلیس راهور هستم 12 ساعت از روز رو در اختیار دولتیم وقتی نمیمونه ولی خب چشم من سعی میکنم فرصت کردم برای دوستان توضیح بدم چطور هست
پرسنل مدیریت
مدیر کل سایت
کاربر ویژه پلاس
کاربر ویژه طلایی
کاربر ویژه نقره ای
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-29
راه‌حل‌ها
111
پسندها
2,922
امتیازها
113
وب سایت
practicalsoft.ir

Cr0w عزیز و گرامی مواردی و مسائلی را که حل میکنید درصورت امکان و تمایل با دیگر دوستان هم به اشتراک بگذارید​

سپاسگذارم :rose: :rose: :rose: :rose:

امضا : Dariush
مدیر انجمن
XF Developer
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-15
راه‌حل‌ها
27
پسندها
194
امتیازها
43
لطفا گزینه ورود یا ثبت‌نام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند
@Dariush چشم فرصت بشه حتما بنده در چت باکس عرض کردم وقت داشته باشم دریغ نمیکنم به خاطر خدمت خیلی از کارام عقب افتاده و رها شده هستن شانس بد ما پلیس راهور هستم 12 ساعت از روز رو در اختیار دولتیم وقتی نمیمونه ولی خب چشم من سعی میکنم فرصت کردم برای دوستان توضیح بدم چطور هست

راه‌حل
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوعات مشابه
ارسال کننده عنوان تالار پاسخ‌ها تاریخ
Unruly درخواست افزودن ویجت برای گره یا تالار. درخواست استایل ، افزونه و آموزش 3
Elaisa پشتیبانی افزودن آیکن به گروه‌های کاربری پشتیبانی XenForo 2.x 1
Unruly پشتیبانی افزودن مدال پشتیبانی XenForo 2.x 2
S پشتیبانی مشکل در افزودن نام موضوع و دسته بندی در پایین ارسالی اول موضوع پشتیبانی XenForo 2.x 1
Dr.Shahsavarani پشتیبانی افزودن امکان پاسخ و نظردهی به فایل ها در سایت پشتیبانی XenForo 2.x 1
Dr.Shahsavarani پشتیبانی افزودن امکانات ادیتور برای انجمن XenForo پشتیبانی XenForo 2.x 14
محمد ویژه افزودن قابلیت وضعیت مختصر (=خلاصه وضعیت) برای کاربران آموزش ها 0
محمد رسمی افزودن اسم کاربر به دکمه‌ی "پاسخ" در نوشته‌ها آموزش تغییرات ظاهری 0
محمد افزودن آیکون سفارشی و دلخواه به اسم افزونه در نوار فهرست آموزش تغییرات ظاهری 0
محمد آموزش افزودن فونت دلخواه به ویرایشگر آموزش کار با افزونه ها 2
محمد آموزش افزودن دکمه‌ی کپی پیوند (=لینک کوتاه) موضوع در زیر عنوان موضوع آموزش تغییرات ظاهری 1
nima آموزش افزودن نوشته یا لینک دلخواه به منو آموزش تغییرات ظاهری 0
D پشتیبانی درخواست راهنمایی افزودن رنگ به ادیتور پشتیبانی XenForo 2.x 3
محمد آموزش افزودن برچسب nofollow به پیوندها با استفاده از BB کد آموزش کار با سیستم و برنامه های رسمی 0
محمد ویژه افزودن تصویر شاخص به موضوعات هنگام انتشارشان مثل وردپرس آموزش ها 1
محمد آموزش افزودن جلوه‌ی برفی به انجمن آموزش تغییرات ظاهری 3
محمد ویژه افزودن قابلیت ویژه انتخاب تمام کد فقط با یک کلیک (مخصوص انجمن‌های برنامه نویسی) آموزش ها 5
محمد ویژه آموزش افزودن قابلیت collapse یا جمع شدن دسته‌ها یا تالار سرگروه آموزش ها 0
محمد ویژه افزودن تمامی پیشوندهای قابل استفاده‌ی تالار در قسمت بالای لیست موضوعات تالار آموزش ها 0
محمد آموزش افزودن ابزارک اختصاصی با کد html آموزش کار با سیستم و برنامه های رسمی 0
XFFA.IR Bot ویژه افزودن نام موضوع و دسته بندی در پایین ارسالی اول موضوع جهت بهبود سئو آموزش ها 5
XFFA.IR Bot Post Preview Shows Thread Body On Embed Instead of Post Body فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot [ITD] MEGA Video Embed Sharing فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot auto embed image links فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Solved: Recommend a simple self-hosted audio player to embed in a Xenforo 2 page? فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed content not working فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot MOV attachments wont embed فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Image embed not working from some URLs with proxy ticked (but shows in edit mode) فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Error re: soundcloud embed? فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed Komoot route via BB Code فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Can not embed images from Smugmug فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed content anywhere not working فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot how is it possible to embed a widget in a post? فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Help with custom media embed BBCode فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot A "Now Playing" embed فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Link snippets/embed فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot How to embed a Tenor GIF? فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Facebook embed triggers "invalid DOM node" in console, wrong width in embed فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot What's the best way to embed video? فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Error "Developer: invalid URL" when rebuilding DM embed metadata فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot embed.php missing فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed MyRoute app maps فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Rebuilding embed metadata for attachments does mork work than necessary فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot XFRM: Rebuild resource embed metadata ERROR فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed content needs a page reload to be displayed in DMs فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed instead of Unfurl? فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Embed issue on RC2 فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot EMBED Recursion فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Looking to Commission Developer for Custom Discord Embed for Resource Links فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0
XFFA.IR Bot Resource Icon Not Showing on Discord Link Embed فیدخوان خبری از سایت xenforo.com 0