خوش آمدید♥

برای دریافت آخرین بروزرسانی‌های افزونه، استایل و ... نیازمند ثبت‌نام در انجمن می‌باشید تا با ما بروز بمانید!

ثبت نام!
  • هاست سان
  • با خرید اشتراک ویژه شما میتوانید جدیدترین آپدیت افزونه ها و قالب های زیبا و پرکاربرد زنفورو را دریافت کنید!

هر ماه یک کد تخفیف 60 درصدی محصولات فروشگاه به کاربران منتخب بخش ویژه اهدا می‌شود

• انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود میگردد.

پشتیبانی نیازمند برنامه نویس xenforo برای انجمن خودم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پشتیبانی XenForo 2.x توسط danyalxr با نام نیازمند برنامه نویس xenforo برای انجمن خودم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 112 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته پشتیبانی XenForo 2.x
نام موضوع نیازمند برنامه نویس xenforo برای انجمن خودم
نویسنده موضوع danyalxr
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط danyalxr
پشتیبانی XenForo 2.x
کاربر عضو
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-12
پسندها
1
امتیازها
3
درود دوستان خسته نباشید
بنده با یک برنامه نویس زنفورو قراداد بستیم برای ساخت یک انجمن تو حوضه شبکه و برنامه نویسی
ک بعد از گرفتن پول و نصب دیفالت قالب و چندتا ادیت کد و نصب چندتا از پلاگین های پریمومی ک خودمون تهیه کرده بودیم
بحث سوری راه انداخت و پروژرو بصورت باگ دار و ناقص ول کرد و ما اقدام ب تغییر پسوردهای صفحه های مدیریت شدیم"

و در حال حاضر بدنبال برنامه نویسی ماهر و حرفه ای در زنفورو برای ادامه کارهای سایت خود هستیم , برای صحبت درمورد پروژه و شرایط پیام بدید ممنون
xReactor.org

کاربر عضو
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-12
پسندها
1
امتیازها
3
کاربر رسمی
تاریخ ثبت‌نام
2021-06-03
پسندها
5
امتیازها
3
لطفا گزینه ورود یا ثبت‌نام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند

با سلام، من 2 سال پیش اگه اشتباه نکنم انجمن حقوقی ام رو دادم ایشون ساختن برام. ادرس سایتم هم
لطفا گزینه ورود یا ثبت‌نام را انتخاب کنید تا پیوندها برای شما قابل نمایش شوند
بود، یه خانم متشخص هم بودن به همین نام. بنابه هزینه کردم سر موعد انجمن رو تحویلم دادن و حتی لوگوی انجمن بصورت کادو ساختن برام ( عکس پروفایلم ). حرفاتون جدید و جالب بود که در موردش این شخص شنیدم.

کاربر عضو
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-12
پسندها
1
امتیازها
3
لطفا گزینه ورود یا ثبت‌نام را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند
والا عزیز من با مدرک صحبت میکنم وگرنه از خراب کردن کسی سودی بمن نمی‌رسه
این فرد مبلغ ۱۲ ملیون از من دزدی کرده علاوه بر حساب های اشتراک دار سایت های اصلی زنفورو و سایت های خوب پشتیبانی فارسی زنفورو برای دریافت پلاگین های آخرین نسخه و دیباگ ، و حتی اطلاعات لاگین این سایت هارو هم آخرین بار ها برای من نفرستاد ، و بعد از دزدی ، سایتی ک کلا ده یوزر نداشت با ۳۰۰مگ کلا قالب و یکونیم گیگ دیتابیس ، فقط چون اسم و لوگوی برند من روش بود ب قیمت زیادی ب فروش گذاشته بود

یعنی دزدی و سواستفاده از همکاری و اعتبار ما
حرف زیاد هست و مطمعن باشید بهتر از شما فردی که عکس های شخصیشو برام می‌فرستاد میشناسم 🙏🫀

بالا پایین