سلام
انجمن زنفورو تا به اینجا هم از نظر پشتیبانی همیشه فعال بوده و هم فایلهایی که قرار داده و اموزششهاش جامع و کامل بوده
اکثر دوستانی هم که از پشتیبانی های دیگه کمک گرفتن تهش به این انجمن روی آوردن.
ببنید بزارید باهاتون روراست باشم، شما مجبورید حالا چرا؟
گزینه های زیادی وجود نداره متاسفانه دیگه انجمن ساز ها زیاد تحویل گرفته نمیشن و تک تک پشتیبانی هاشون غیرفعال میشه
در حال حاضر در وب فارسی فعال ترین انجمن ساز زنفرو هست
در وب جهانی هم به نسبت دیگر انجمن ساز ها از مارکت شیر بالاتری برخوردار هست
اما این دلیل بر بی عیب و نقص بودنش نیست.
لطفا گزینه
ورود
یا
ثبتنام
را انتخاب کنید تا نقل قولها برای شما قابل نمایش شوند
اما برتری هایی هم داره مثل طراحی اجاکس، امنیت بالا، تمپلیت انجین فوق العاده، افزونه و پوسته های متعدد.
و مراجع نال فعال تر به نسبت دیگر انجمن ساز های پولی
اگر به php و WebPerf مسلط باشید میتونید این کم و کاستی ها رو تا جایی جبران کنید.
چندتا نمونه دیگه:
قوت : طراحی مدرن تر و بروز تر ، سئو فنی و ساختاری بهتر و همینطور کد کم وزن تر نسبت به معماری هسته زنفرو
ضعف: تمپلیت انجین نه چندان پیشرفته بر پایه BootStrap)، پشتیبانی تقریبا مرده (در ایران) هزینه های سنگین، نیاز به تنظیمات پیشرفته سمت سرور برای بهبود سرعت این برنامه درسته که کم وزن تر هست کدش اما نیاز به منابع بیشتری به نسبت زنفرو داره، زنفرو با توجه به سنگین بودن خروجیش منابع کمتری مصرف میکنه
کد:
لطفا گزینه
ورود
یا
ثبتنام
را انتخاب کنید تا کدها برای شما قابل نمایش شوند
فلاروم:
قوت: شاید بشه گفت مدرن ترین انجمن ساز در حال حاضر بر پایه فریم ورک Laravel، سرعت بالا، امنیت بالا، ماژولار (توسعه افزونه ها در این سیستم ها اسونتره و سردرد کمتری داره)
ضعف: نه چندان محبوب، افزونه های کم و ناکارآمد نسبت به انجمن ساز های دیگه، بدون تیم پشتیبانی رسمی ایرانی، نیازمند Custom Development
کد:
لطفا گزینه
ورود
یا
ثبتنام
انجمن ساز رو همیشه دومین اولویت قرار بدن دوستان(از جنبه مالی)
تمرکز و انرژی اگر هدف درآمدزایی هست روی مدرن ترین راهکار های موجود باشه.
برای مثال:
کد:
لطفا گزینه
ورود
یا
ثبتنام
من حدود 5ساله در انجمن ها فعالیت میکنم و با نسخه های قبلی زنفورو هم حتی کار کردم
ولی جدای از شخصی بینی ها و تعصب مواردی زنفورو داره که هیچ انجمن سازی نداره
مثاا خودمو مثال میزنم
من یه زمانی خودم حتی در کوچیک ترین مسائل و... مشکل داشتم و میامدم اینجا و در خواست کمک میکنم
خداروشکر با لطف @King @محمد
که شاگردیشون رو تو این چند سال میکردم به اندازه پیش رفت کردم که حالا دیگه خودم کد نویسی می کنم خودم طراحی می کنم و، خودم شخصی سازی میکنم و خودم قالب میسازم
در نتیجه حرف ها و صحبت هام می خوام یه چیزی رو بگم
درسته مشکلاتی داره و... اما هیچ انجمن سازی نمی تونه جای زنفورو رو بگیر به این میزبانی و این.. و این امکاناتی که در اختیار مشتریاش میزاره تازه از همه مهم تر قابل درک تره
منظورم اینکه حتی اگر ادم مبتدی باشه و....
مثل خوده من با چند سال کار و ور رفتن با کدا و... میشه یه کد نویس و حرفه ای میشه در سطح خودش!
ولی دیگر انجمن ساز ها این امکان و رولی که زنفورو میده رو نمیدن