خوش آمدید♥

برای دریافت آخرین بروزرسانی‌های افزونه، استایل و ... نیازمند ثبت‌نام در انجمن می‌باشید تا با ما بروز بمانید!

ثبت نام!
  • هاست سان
  • با خرید اشتراک ویژه شما میتوانید جدیدترین آپدیت افزونه ها و قالب های زیبا و پرکاربرد زنفورو را دریافت کنید!

هر ماه یک کد تخفیف 60 درصدی محصولات فروشگاه به کاربران منتخب بخش ویژه اهدا می‌شود

• انجمن مجهز به سیستم تشخیص کاربران دارای چند حساب کاربری می‌باشد در صورت مشاهده حساب کاربری شما مسدود میگردد.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار و آپدیت ها توسط XFFA.IR Bot با نام راه اندازی درگاه پرداخت آیدی پی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 916 بازدید, 0 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار و آپدیت ها
نام موضوع راه اندازی درگاه پرداخت آیدی پی
نویسنده موضوع XFFA.IR Bot
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط XFFA.IR Bot
اخبار و آپدیت ها
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
پرسنل مدیریت
کاربر ویژه پلاس
کاربر ویژه طلایی
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-26
راه‌حل‌ها
27
پسندها
3,278
امتیازها
113
وب سایت
xenforo.xyz
idpay_512x512.png

سلام

همونطور که میدونید یکی از قابلیت های مهم انجمن ساز ها قابلیت پرداخت و کسب در آمد از اونهاست و ما امروز قصد داریم درگاه فوق العاده آیدی پی رو خدمت شما عزیزان معرفی کنیم...

آیدی پی چیست؟

آیدی پی [ پ ِ ] یک سیستم درگاه پرداخت شخصی و کارت خوان مجازی است.
بهترین و راحت ترین راه جهت دریافت پول، مناسب برای شرکت ها، نمایندگی های بیمه، صندوق های وام خانگی، مدیران ساختمان، کترینگ ها، فروشندگان کالا و خدمات.
شما با ایجاد یک
لطفا گزینه ورود یا ثبت‌نام را انتخاب کنید تا پیوندها برای شما قابل نمایش شوند
در آیدی پی و داشتن یک صفحه پرداخت شخصی با آدرس منحصر به فرد، از این به بعد می‌توانید برای مشتریانتان یک لینک ارسال نمایید که مشتری با کلیک بر روی آن به صفحه فروشگاه شما هدایت شده و بعد از پرداخت، وجه به حساب شما واریز و پیامکی برای طرفین ارسال می‌شود.
مثلا من در هنگام
در سایت
نام کاربری mostafa را برای خودم انتخاب می‌کنم.
حالا من دارای یک درگاه پرداخت شخصی به آدرس
و یک فروشگاه الکترونیک به آدرس
هستم که هر کسی با وارد شدن به این صفحه می‌تواند هر مبلغ دلخواه را به من پرداخت کند. به همین راحتی !!!

و اما ماژول آیدی پی برای زنفورو

شما با نصب افزونه آیدی پی شاید یک سیستم ساده و سریع و کار آمد خواهید بود. از جمله قابلیت های این افزونه می توان به
  • پرداخت سریع و آسان
  • داشتن بخش آزمایشگاه
  • سازگاری کامل با زنفورو
  • اتصال مستقیم به درگاه بانکی
  • سازگاری با افزونه حمایت مالی و فروش فایل
  • و....
اشاره کرد.

Screenshot_101.png

ما این افزونه را روی انجمن های پشتیبانی زنفورو نصب و راه اندازی کرده ایم و افزونه به درستی عمل میکند فقط یک مشکل کوچک دارد که با صحبتی که با وبسایت آیدی پی داشتیم قرار شده بزودی ورژن جدید این افزونه رو منتشر کنند تا کاربران بدون مشکل بتونن از آن استفاده کنند...

به محض انتشار نسخه جدید در همین تاپیک اعلام خواهیم کرد.

همچنین برای مشاهده دمو میتونید از همین انجمن اقدام به مشاهده و تست این افزونه کنید...

لینک دانلود افزونه

امضا : XFFA.IR Bot
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.